Skip links

Meme Dikleştirme

Tedavilerimiz

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK REZERVASYONU YAPIN

Mastopeksi olarak da adlandırılan Meme Dikleştirme Ameliyatı sarkan göğüslerin yeniden şekillendirilmesi amacıyla yapılır. Memenin şekli genetik faktörlerle belirlenir ve birçok farklı nedenden dolayı sarkabilir. Doğum yapma, emzirme, hızlı kilo verme gibi faktörlerden dolayı göğüsleriniz sarkabilir. Göğüsler, onları yerinde tutan bağların gevşemesi nedeniyle sarkmaya başlar.

Kadınlarda özgüven sorununa neden olan göğüslerin sarkmasını önlemek için meme dikleştirme ameliyatını tercih edebilirsiniz. Meme dikleştirme operasyonu sayesinde daha sıkı göğüslere sahip olabilir ve kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.


Meme dikleştirme operasyonu sırasında sarkan yağ dokusu ve fazla deri alınarak memeye doğal görünümü kazandırılır ve meme ucu olması gereken yere geri çekilir.

 Ameliyat sırasında hangi teknik kullanılırsa kullanılsın ameliyat sonrası oluşan izler zamanla görünmez hale gelir. Meme dikleştirme operasyonu sonrası iyileşme kişiden kişiye değişmektedir.

Türkiye'de Meme Dikleştirme Ameliyatı

Sarkmış veya asimetrik göğüslerin özgüven sorunu yarattığının farkındayız. Bu nedenle Türkiye’ye gelerek uluslararası akredite hastanelerde nitelikli doktorlar tarafından tedavi olabilirsiniz. Türkiye uygun fiyata meme dikleştirme işleminin yapıldığı ülkelerden biridir. SEPOCTO deneyimli cerrahlarının desteği sayesinde ülkenize mutlu bir şekilde dönmenizi sağlayacaktır.

MEME KALKTIRMA NASIL YAPILIR?

Türkiye’de meme dikleştirme sırasında kesiler yardımıyla memedeki fazla yağlar alınır ve doku sıkılaştırılır. Hasta meme büyütme ameliyatının yanı sıra meme dikleştirme ameliyatını da tercih edebilir.
Meme dikleştirme operasyonu 3 aşamada gerçekleşir ve öncelikle meme şeklinize göre kesi tekniği belirlenir. Bu adım belirlendikten sonra meme dokusu çıkarılarak yeniden şekillendirme gerçekleştirilir. Bu aşamada deri ve yağlar alınarak meme yoğunluğu sağlanır. Meme dikleştirme işleminin son aşamasında kesiler cerrahi bantlar kullanılarak kapatılır. Ameliyat için açılan kesiler zamanla kaybolur.

MEME KALKTIRMA İÇİN UYGUN ADAY KİMDİR?

Aşağıda listelenen adayların tümü bu ameliyattan faydalanabilir.
Kimler;
Göğüs yapısı sarkık olanlar,
göğüslerinden rahatsızlık duyanlar ve daha çekici görünmek isteyenler,
sütyensiz üst giymek isteyenler,
düz bir göğüs arzusu olanlar,
sıkı göğüslerle özgüven sahibi olmak istiyorum.  

TÜRKİYE'DE MEME KALDIRMA MALİYETİ Türkiye'de

meme dikleştirme maliyeti her hastanın durumuna ve isteğine göre değişmektedir. Doğru bilgiye ulaşmak için hemen bize danışabilir ve fiyat bilgisi alabilirsiniz. SEPOCTO meme dikleştirme ameliyatı için en iyi seçim olacaktır. Avrupa ülkelerine göre çok düşük fiyata tedavi olabilirsiniz.
SEPOCTO İstanbul’da uçuş, otel, hastane ve ameliyat sonrası hizmetleriyle size kapsamlı destek sunuyor.    

MEME KALKTIRMA AMELİYATINA GENEL BAKIŞ

Bazı hastalar daha büyük göğüsler ister, bazıları meme küçültme yaptırmayı planlar, yoğun memesi olan kadınlar ise meme dikleştirme yaptırmak ister. 

Vücut kişiden kişiye farklılık gösterdiğinden plastik cerrahların kişiye özel planlama yapması önemlidir. Bu detaylar konsültasyon, muayene ve vücut şekli planlaması sırasında belirlenir. 

Meme dikleştirme fiyatları kişinin vücut tipine, yapılacak işlem sayısına, fazla deri miktarına, göğüs kasına uygulanacak işleme ve tabii ki hastane koşullarına ve doktorun uzmanlığına göre değişiklik gösterebilir.


Meme düşüklüğü, meme kanseri riski, estetik olmayan vücut kompozisyonu, kadınsı hacime sahip olmayan bir gövde gibi sorunlardan rahatsız oluyorsanız bu şekilde yaşamak zorunda olmadığınızı hatırlatmak isteriz.


Meme dikleştirmede dikkat edilmesi gereken faktörler:
Meme dikleştirme operasyonu, sarkan göğüslerine daha dik bir görünüm kazandırmak isteyen kadın hastalar tarafından tercih edilir ve genel anestezi altında yapılır.


2 ila 3 saat kadar süren bu işlem sırasında geçici ağrı veya uyuşukluk gibi yan etkiler ortaya çıkabilir.
Bu ameliyatın enfeksiyon, kanama ve asimetri gibi riskleri vardır. Ve yara izleri kesi tipine göre değişiklik göstermektedir.


1 yıl içerisinde tam iyileşme sağlanan meme dikleştirme operasyonundan sonra 1-2 hafta gibi kısa bir sürede günlük rutininize dönebilirsiniz.

 
This website uses cookies to improve your web experience.
Open chat
1
Need Help?
TR Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? :)
US How can we help you?