Skip links

Anne Estetiği

Tedavilerimiz

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK REZERVASYONU YAPIN

Annelik estetiği, Hamilelik Estetiği veya Anne Estetiği kadınların doğum sonrası daha fit görünmek için tercih ettiği bir cerrahi operasyondur.

Bu işlem birçok ameliyatı bir arada içermektedir. Karın bölgesindeki fazla derinin alınmasını, göğüs dikleştirmeyi, göğüs büyütmeyi, kalça ve vajinal ameliyatı içerir.

Hamilelik sonrası deforme bir görünümle karşı karşıya kalan kadınlar, vücutlarında bazı değişiklikler arzuluyor.

 Anne Estetiği, eski veya daha iyi görünümüne yeniden kavuşmak isteyen hastalar tarafından tercih edilmektedir.

 Türkiye’de en çok tercih edilen operasyonlardan biridir.
Anne Estetiği egzersiz ve diyet gibi çabaların çözüm getirmediği durumlarda tercih edilmektedir. SEPOCTO, kendine güvenen bir vücuda ulaşmanın en hızlı yollarından biridir.

Anne Estetiği Ameliyatı Neleri İçerir?

Meme Dikleştirme
Meme
Küçültme Karın Germe (Karın Germe)
Meme Büyütme Ameliyatı
Kol Bacak Germe
Meme Estetiği

ANNE ESTETİĞİ NASIL YAPILIR?

Bu işlem genel anestezi altında yapılır ve süresi yapılan estetik işlem sayısına bağlıdır. Anne Estetiği ile birçok işlem birleştirilebilir ve vücudun birçok bölgesi yeniden şekillendirilir.
Anne Estetiği hastanın ciddi bir değişiklik yapmasına olanak sağlar. Kombine ameliyatlar sayesinde çok kısa sürede gerçek sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu ameliyatın iyileşme süresi bir yıl olduğundan bu ameliyat için çok fazla boş zamanınızın olması gerekir.

ANNE ESTETİĞİ İÇİN EN İYİ ADAY KİMDİR?

Eğer sen;
Doğum sonrası vücudunuzdan memnun değilseniz,
Emzirme sonucu göğüslerinizde sarkma sorunu yaşıyorsanız,
Göbek deliğinizin etrafında yağ birikimleri veya çıkıntıları varsa,
Vücudunuzun ve poponuzun hacmini kaybetmişseniz,
Anne Estetiği için mükemmel bir adaysınız.
SEPOCTO, Türkiye’de güvenilir ve gerçek sonuçlar sağlayan bir sağlık turizmi acentesidir. İyi bir tedavi sürecine dahil olmak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

TÜRKİYE'DE ANNE ESTETİĞİ

Tüm estetik ve estetik cerrahi operasyonlarında olduğu gibi başarılı ve tecrübeli plastik cerrahların tercih edilmesi çok önemlidir. 

Vücut kompozisyonuna uygun sonucun elde edilmesinden, yara dokusunun sorunsuz iyileşmesine kadar pek çok aşamada hekimin önemi ortadadır.
Anne estetiği kapsamında meme kırışıklıklarının giderilmesinden çatlakların onarılmasına kadar pek çok işlem yapılabilmektedir.


Cerrah, hastayı gerçekleştirilen prosedürler hakkında eğiten önerilerde bulunur. Örneğin hangi vitamin ve minerallerin alınması gerektiği, ne kadar besin tüketilmesi gerektiği, uzun vadede neler yapılması gerektiği ve birçok soruya cevap veren açıklamalar yapılmalıdır.


Ayrıca ameliyat olmaya karar vermeden önce hastanın psikolojik duygusal durumunun da araştırılması gerektiğini unutmamak gerekir. Estetik bir görünüme kavuşma isteği (hamilelik öncesi vücut imajı) ile doğum sonrası depresyonu yaşayanları birbirinden ayırmak gerekir.


Kliniğimiz Türkiye’nin en deneyimli cerrahları ile çalışmakta ve nitelikli kadrosuyla hastaların beklentilerini karşılamaktadır. SEPOCTO en son teknolojiyle gerçek sonuçlar almanızı sağlar. Anne Estetiği öncesi ve sonrası sonuçlarımıza göz atarak karar vermenizi kolaylaştırabilirsiniz. 

Türkiye’de sağlık turizmi, Avrupa ve diğer ülkelere göre uygun maliyetler ve yüksek hizmet kalitesi sunmaktadır. Anne Estetiği için SEPOCTO’yu tercih edebilirsiniz!

Annelik Estetiği Ameliyatı HANGİ İŞLEMLERİ İÇERİR?

Anne Estetiği Ameliyatı;
Meme Estetiği (meme küçültme, meme büyütme, meme dikleştirme ameliyatı)
Karın germe
Kol ve bacak germe
Liposuction
Vajina estetiği
Hastanın isteği ve doktorun öngörüsü doğrultusunda cerrahi süreç başlar. Cerrahi sürecin içerisinde yer alan işlemler hastanın tercihine göre gerçekleştirilir.

ANNE ESTETİĞİ'NE GENEL BAKIŞ

Anne Estetiği hamilelik sonrası daha güzel bir vücuda sahip olmak için başvurabileceğiniz operasyonlardan biridir.
Bu ameliyat genel anestezi altında yapılır ve 4 ila 6 saat sürer.
Operasyon süresi istediğiniz işlem sayısına göre değişmektedir.
Geçici şişlik, iltihaplanma ve morarma yan etkiler iken cilt travması, sıvı birikmesi -sıvı tutulması- ve enfeksiyon da işlemin riskleri arasındadır.

 
This website uses cookies to improve your web experience.
Open chat
1
Need Help?
TR Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? :)
US How can we help you?