Skip links

Rinoplasti

Tedavilerimiz

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK REZERVASYONU YAPIN

Rinoplasti, burnu yeniden şekillendirmek için yapılan ameliyatlardan biridir. Yüzdeki bu uyumlaştırma işlemi aynı zamanda burundaki yapısal bozuklukları düzeltmek ve solunum bozukluklarına müdahale etmek amacıyla da yapılmaktadır.

Rinoplasti Nedir? Rinoplasti, yüksek teknolojinin gücü kullanılarak yapılan bir cerrahi operasyondur. Mümkün olan en iyi buruna sahip olmak için hastanın ihtiyaçlarını ve tıbbi geçmişini analiz edecek bir doktorla çalışmalısınız.

Çoğunlukla estetik kaygılar nedeniyle yapılan rinoplasti uygulamaları genellikle 18 yaş üzeri erkek ve kadınlara yapılmaktadır. Türkiye’de burun estetiği, burun kusurlarını gidermek, burnu yeniden şekillendirmek veya küçültmek amacıyla en çok tercih edilen ameliyatlardan biridir. Daha estetik bir görünüme sahip olmak isteyen hastalar dünya çapında hizmet verilen şehirlerden biri olan İstanbul’u tercih ediyor.
Burun estetiği Türkiye’de yüksek standartlı kliniklerde uzman doktorlar tarafından yapılmaktadır. Burun estetiğinin tercih edilmesinde kavisli bir buruna doğru şeklin verilmesi, burun germe, uç estetiği, düşük burun kaldırma gibi nedenler bulunmaktadır. Türkiye’de burun estetiği uygun fiyat garantisi ve en iyi sonuçlar için tercih edilmektedir. Genel anestezi altında yapılan bu ameliyat genellikle 2 saatten az sürer.

BURUN ESTETİĞİ CERRAHİSİNE GENEL BAKIŞ

Burun kemiği ve kıkırdak yeniden şekillendirilebilir. Burun delikleri, burun ucu, burun kemiği gibi tüm bölgelere fonksiyonel ve estetik düzeltmeler yapılabilmektedir. Burnun yapısı nefes alma sorunlarına neden oluyorsa ya da estetik görünümünden dolayı kişiyi mutsuz ediyorsa burun ameliyatı iyi bir seçenektir.
Ameliyat 1-2 saat,
1-2 gece hastanede, 6 gün evde veya otelde yapılır.
Operasyon çoğunlukla genel anestezi altında gerçekleştirilir.
Hafif ağrı yaşayabilirsiniz.
İyileşme süresi 7 ila 10 gündür.
Operasyon sonrasında geniş, rahat kıyafetler tercih edilmeli ve buruna baskı yapacak şeylerden (gözlük gibi) uzak durulmalıdır. Şişlik, kanama, koku kaybı gibi yan etkilerle karşılaşabilirsiniz.

BURUN AMELİYATI SONRASI İYİLEŞME

Ameliyatın türüne göre çoğunlukla genel anestezi ya da lokal anestezi tercih edilebilir. Ameliyatlı burun estetiği sonrasında doktorun talimatlarına uymanız önemlidir. Ameliyattan sonra aşağıdakilere uymanız önerilir:
Hastaya ilk ilaçlar hastanede verilecektir, eve giderken hasta ağrı kesici ve antibiyotiklerini talimatlara göre almalıdır. Ödem ve şişlikler olacaktır, bu yan etkilerin daha çabuk geçmesi için ödem azaltıcı takviyelerin alınmasında fayda vardır.
Burun ve çevresine soğuk kompres uygulanması iyileşme sürecini hızlandıracaktır.
Hastanın 2 hafta boyunca ağır fiziksel aktivitelerden kaçınması gerekir.
İlk altı ay hasta sırt üstü yatmalıdır. Bu, burun yapısının yerleşmesi için gereken ortalama süredir.
Yüz fiziksel darbeye maruz bırakılmamalıdır.
Yara kremi kullanmak doku ve cildin daha hızlı iyileşmesine yardımcı olacaktır. Plastik cerrah hangi kremlerin kullanılacağını ve nasıl masaj yapılacağını açıklayacaktır.
Kapalı veya açık yaklaşımın türüne göre doktorun ameliyat sonrası bakım gereksinimleri farklılık gösterebilir. Revizyon burun estetiği öncesinde ve sonrasında yapılması gerekenler de farklı olabilir. Uzmanın talimatlarına uymak önemlidir.

TÜRKİYE'DE RİNOPLASTİ

Burun ameliyatı Türkiye’de en popüler estetik ameliyatlardan biridir. Burnunuzu şekillendirerek istediğiniz görünüme kavuşmak için tercih ettiğiniz burun estetiği operasyonu için SEPOCTO’ya danışabilirsiniz.
Türkiye’de burun ameliyatı geçirdiğinizde şu avantajlara sahip olursunuz:
Estetik bir yüz görünümü,
Artan özgüven,
Daha rahat nefes alma
Havaalanı karşılama, konaklama, ulaşım gibi ihtiyaçları karşılayan profesyonel hizmet firmalarını tercih etmek tedavi sürecini kolaylaştırır. hasta. Uluslararası hastaların keyifli bir süreç yaşaması ve güvenli bir sonuca ulaşması önemlidir.
Burun ameliyatı, işlemi geçiren hastaların hayatını değiştirebilir. Operasyondan sonra net bir sonuç görmek için en az bir ay beklemelisiniz. Zamanla yüz görünümünüz iyileşmeye devam edecek ve burun ameliyatı öncesi ve sonrası fotoğrafları size daha iyi sonuçlar verecektir.

TÜRKİYE'DE RİNOPLASTİ VE SEPTORİNOPLASTİ TEKNİKLERİ NELERDİR?

Hastaya özel hazırlanan burun estetiği, kişinin ihtiyaçlarına göre şekillendirilir. SEPOCTO, her hastanın yüz tipine uygun estetik plastik cerrahiyi belirlemek için gereken her şeyi hazırlar. Hastanın tıbbi geçmişi dikkate alınarak üç burun estetiği yönteminden biri uygulanacaktır.

KAPALI RİNOPLASTİ

Estetik ve pürüzsüz görünüm için tercih edilen, bazen endonazal rinoplasti olarak da adlandırılan kapalı rinoplasti, izsiz tekniği ile mükemmel sonuçlara ulaşmanıza yardımcı olur.

AÇIK RİNOPLASTİ

Açık burun ameliyatında kapalı burun ameliyatında içten ve görünmeyen kesilerin yanı sıra burun deliklerini ayıran doku üzerinde dıştan kesilerin yapılması da gerçekleştirilir. Bu sistem cerraha daha net bir görüş sağlarken, aynı zamanda şekillendirilmiş ve şekillendirilmiş bir burun da sağlar.

RİNO SEPTOPLASTİ

Burun aparatının hem görünümünü hem de fonksiyonunu düzeltmek amacıyla yapılan rinoseptoplasti plastik cerrahisinde, cerrah, burnun simetrisini değiştirmek ve burnu düzeltmek için burun boşluğunda küçük kesiler yapar.

TÜRKİYE'DE RİNOPLASTİ fiyatları

Türkiye’de burun estetiği fiyatı tedavi olduğunuz kliniğe ve hastanın tıbbi durumuna göre değişmektedir. Araştırma yapılmadan sabit bir fiyat vermek mümkün değildir. SEPOCTO, 5 yıldızlı otel konaklaması, VIP hizmeti, ulaşımı ve uzman hekimleriyle profesyonel hizmet alacağınız sağlık tesislerinden biridir.
Avrupa’da ödemeniz gereken maliyetle kıyaslandığında İstanbul daha uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet sunuyor. Türkiye’de burun estetiği maliyetini öğrenmek için uzmanlarımızla iletişime geçebilir ve tıbbi danışmanlarımızdan tavsiye alabilirsiniz.

This website uses cookies to improve your web experience.
Open chat
1
Need Help?
TR Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? :)
US How can we help you?