Skip links

Yüz Gençleştirme

Tedavilerimiz

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK REZERVASYONU YAPIN

Yüz gençleştirme ameliyatları yüzdeki istenmeyen yaşlanma belirtilerinin ortadan kaldırılması amacıyla uzmanlar tarafından yapılmaktadır.

Ağırlıklı olarak kadınların tercih ettiği yöntemler, son teknoloji ekipman ve ürünler kullanılarak profesyonelce yapılmaktadır.

Kozmetik tedaviler arasında yer alan anti-aging uygulaması içerisinde hyaluronik asit tedavisi, dermal dolgu maddeleri, lazerle cilt yenileme gibi uygulamalar bulunmaktadır.

Botulinum toksini (Botoks), radyofrekans, mezoterapi, PRP, kök hücre tedavisi cilt gevşekliğini önlemek ve yaşlanma sürecini yavaşlatmak için başlıca yöntemler arasındadır.

Konsültasyon sırasında cildinizi iyileştirmek için seçebileceğiniz yöntemler anlatılacaktır.

Yüz Gençleştirme Nedir?

Sarkan cilt sorunu yüz hatlarının değişmesine neden olur. Kaş çatma çizgileri, sigara içenlerin çizgileri, ince çizgiler ve kırışıklıklar cilt gençleştirme uygulamasıyla düzeltilebilir.
Yüz gençleştirme ameliyatı yüze genç, taze bir görünüm kazandıran işlemdir. Yüz gençleştirme ameliyatlı ve ameliyatsız işlemlerin bir arada yapıldığı bir operasyondur. Botoks ve dolgu ameliyatsız işlemlerdir; kaş kaldırma, yüz germe ve boyun germe cerrahi operasyonları.
Bu prosedürde kullanılan yöntemler zengin içeriğe sahiptir. Bu nedenle cihazlar ve ürünler de önemli bir rol oynamaktadır. Cilt gençleştirme ameliyatı öncesinde cilt yapınızın uzmanlar tarafından analiz edilmesi gerekmektedir. Cildiniz için en doğru tedavi yöntemi doktorunuz tarafından belirlenecektir.

YÜZ GENÇLEŞTİRME NASIL UYGULANIR?

Yüz gençleştirme ameliyatı yapılan işlemlere göre değişiklik gösterebilmektedir. Genel anestezi altında yapılan bu ameliyat sonrasında 1 veya 2 gece hastanede kalmanız gerekebilir. Ameliyatın ne kadar süreceği, geçireceğiniz işlemlere bağlıdır.

TÜRKİYE'DE YÜZ GENÇLEŞTİRME İŞLEMLERİ

Beklentilerinize göre değişecek yüz gençleştirme işlemlerine plastik cerrahınızla birlikte karar vereceksiniz. Size en uygun yüz gençleştirme ameliyatları belirlendikten sonra tedavi planı oluşturulacaktır. Aşağıdaki işlemler sürecin bir parçasıdır:
Kaş Kaldırma: Sarkmış cildi ve düşük kaş görünümünü düzelten bir plastik cerrahi işlemidir.
Yüz Germe: Sarkmış veya kırışmış ciltten kurtulmak, yüz ve boyun görünümünü iyileştirmek için yapılan bir işlemdir.
Boyun Germe: Boyundaki fazla deri ve yağ dokusunun uzaklaştırıldığı bu işlemin amacı genç bir görünüme ulaşmaktır.
Göz Kapağı Ameliyatı: Göz kapaklarındaki istenmeyen deri ve yağların alınmasıyla göz kapaklarının görünümünü iyileştirmeyi amaçlayan cerrahi bir işlemdir. Türkiye’de uzman doktorlardan uygun fiyatlarla tedavi alabilirsiniz.

YÜZ GENÇLEŞTİRME İÇİN DOĞRU ADAY KİMDİR?

Eğer ameliyat olmanıza engel olacak bir tıbbi durumunuz ya da hastalığınız yoksa iyi bir aday olabilirsiniz. Doğru aday olup olmadığına doktorunuz karar verecektir. Yüzünüzdeki ve boynunuzdaki kırışıklıklardan, çatık çizgilerden, düşük kaşlardan, fazla deriden rahatsızsanız yüz estetiği için iyi bir aday olabilirsiniz.

SEPOCTO İLE YÜZ GENÇLEŞTİRME AMELİYATININ FAYDALARI NELERDİR?

Deneyimli cerrahlardan alacağınız hizmetle istediğiniz görünüme kavuşacaksınız. Son teknoloji VIP hizmet politikasıyla ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz. SEPOCTO ameliyat öncesi ve sonrası hastayla ilgilenerek tedavinin her aşamasında tam destek sağlar.
Havaalanı karşılama, VIP transfer, 5 yıldızlı otelde konaklama, uzman doktor kadrosu ve daha birçok hizmet SEPOCTO ayrıcalığıyla sizleri bekliyor.
Avrupa ülkeleri ile karşılaştırıldığında Türkiye’de uygun fiyata kaliteli hizmet alacaksınız.

YÜZ GENÇLEŞTİRME CERRAHİSİNE GENEL BAKIŞ

Yüz ve boyun görünümünü iyileştirmek için tercih edilir.
Ameliyatın süresi istediğiniz işlem sayısına bağlıdır.
Yan etkiler geçici morarma ve şişmeyi içerebilir.
Prosedürün komplikasyonları kanama ve enfeksiyonu içerir.
1-2 hafta sonra günlük hayatınıza devam edebilirsiniz.
İşlem sonrası oluşan izler zamanla kaybolacaktır.

 
This website uses cookies to improve your web experience.
Open chat
1
Need Help?
TR Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? :)
US How can we help you?