Skip links

Yüz Germe

Tedavilerimiz

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK REZERVASYONU YAPIN

Facelift Estetik ve . Yüzdeki yaşa bağlı sarkma ve kırışıklıkların gerdirme ve asma yoluyla ortadan kaldırılmasına yönelik cerrahi bir yöntemdir.

Yüz Germe Nedir?

Yüz germe, sarkmış ve kırışmış cildin yorgun görünümünü iyileştirmeyi amaçlayan bir ameliyattır. Bir plastik cerrahi işlemi olup, bu ameliyatın amacı yüz ve boyun görünümünü yenilemektir.

Yüz germe, daha genç bir görünüm isteyen hem erkek hem de kadınların tercih ettiği işlemlerden biridir.
Ritidektomi olarak da bilinen yüz germe ameliyatı, yaşlanma, aşırı güneşe maruz kalma, sigara ve alkol nedeniyle cildin yıprandığı durumlarda tercih edilmektedir. Genç görünmek ve hissetmek isteyen her aday yüz germe ameliyatından faydalanabilir. Yüzünüze ve cildinize görünür bir gençlik kazandıracak bu ameliyatla özgüveniniz geri kazanılacaktır. Yüz germe operasyonu, en son estetik teknolojiyle hasta beklentilerini en üst düzeyde karşılamaktadır. Yüz germe ameliyatı alın, yüz ve boyun derisi gibi bölgelerdeki istenmeyen görünümleri ortadan kaldırır ve yüz dokularını yeniler.

YÜZ GERTİRME OPERASYONU SIRASINDA NELER OLUYOR?

Cerrahi işlem kesi ile gerçekleştirilir. Kulak önü ve arkası kesilerin derinin estetik görünümünü etkilememesi için saçlı deri bölgesi tercih edilmektedir. Çünkü kesi sonrası yara izleri ortaya çıkıyor ve bu izlerin oluşmaması için stratejik noktaların seçilmesi gerekiyor.
Kesi açıldıktan sonra dokuya müdahale edilir. Cilt gerilir ve sıkılaştırılır. Fazla deri çıkarılır. Yaşlanma belirtilerinin azaltılmasına yardımcı olan işlem, boyun germe gibi diğer işlemlerle de birlikte gerçekleştirilebilir.
Klasik yüz germe gibi mini yüz germe de insanların merak ettiği işlemlerden biridir. Mini yüz germe ameliyatında kesi sadece kulak önünden yapılır ve cilt gerginliği daha az olur. Tedavi edilen bölge daha küçük olduğundan iz de daha küçüktür. Amaç gevşek deriyi sıkılaştırarak daha genç bir görünüm elde etmektir. Fazla derinin alınması ve yüzün sıkılaştırılması sonucunda ağrı, şişlik ve morarma meydana gelebilir. Plastik cerrah ağrı kesici ve antibiyotik reçete edebilir. Türkiye’de yüz germe tedavisi Avrupa ülkelerine göre oldukça popülerdir. İstanbul’a gelerek SEPOCTO’dan destek alabilirsiniz. Size kaliteli ve uygun fiyatlı bir tedavi sağlar.

FACELIFT İÇİN EN İYİ ADAY KİMDİR

Ameliyat olmanıza engel olacak bir sağlık sorununuz yoksa Türkiye’de yüz germe ameliyatı için iyi bir adaysınız. Yüz germe operasyonuna uygunluğu yapılan konsültasyon ve muayene sonrasında netlik kazanır. Hastanın ameliyata engel olacak herhangi bir tıbbi durumu yoksa ameliyata uygun olduğu kabul edilir. Ameliyat öncesinde yapılması gerekenler ve ameliyat sonrası yüz germe sürecinde neler yapılması gerektiği konusunda doktor hastayı bilgilendirecektir. Dikkate alınması gereken en önemli faktörler şunlardır:
Diyet,
Uyku pozisyonu,
Fiziksel aktivite,
Giyinme,
İlaç kullanımı,
Jestler ve yüz ifadeleri,
Takip randevusu.
Yüz germe ameliyatı bay veya bayan adayların tercih ettiği işlemler arasında yer almaktadır;
İyi ve genç görünmeye önem veren,
Yüzdeki yorgun çizgilerden kurtulmak isteyen,
Cilt ve boyun sarkık görünümünden kurtulmak isteyen,
Yüzündeki kırışıklıklardan rahatsız olan kişiler.

YÜZ GERME AMELİYATINA GENEL

BAKIŞ Yüz germe ameliyatı, sarkmış ve kırışmış cilt kaslarını sıkılaştırmak, yüz ve boyun görünümünü iyileştirmek için tercih edilmektedir.
Ameliyat genel anestezi altında 2 ila 4 saat içerisinde gerçekleştirilir.
İşlem sonrasında morarma, kızarıklık, kaşıntı ve uyuşukluk gibi yan etkiler ortaya çıkabilir.
Günlük hayata dönüş 2 hafta sonra mümkün olsa da tam iyileşme 12 ayı buluyor.
İz, kesi tipine göre değişiklik gösterir ve genellikle görünmez.

NEDEN SEPOCTO'YU TERCİH ETMELİSİNİZ?

Ciltteki cerrahi işlemler uzmanlık gerektirdiğinden kurul onaylı bir cerrahın seçilmesi önemlidir. Bu tip estetik cerrahide plastik cerrahın becerisi, yüz anatomisi bilgisi, deneyimi ve sanatsal vizyonu çok önemlidir. Yüz kısımları incelenerek yüze tamamen uyumlu bir uygulama planlanır.
SEPOCTO yüz germe ameliyatı için tercih edebileceğiniz en yetkin kliniklerden biridir. Kliniğimizde istediğiniz sonuçlara ulaşmanız kaçınılmazdır. Deneyimli cerrahlardan alacağınız tedavinin yanı sıra, üst düzey hizmetle memnuniyetiniz artıyor. Yüksek teknoloji, uygun maliyet, 5 yıldızlı konaklama, havaalanı transferleri alacağınız hizmetlerden sadece birkaçıdır. Doğal ve gerçek sonuçlar almak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçin!

 
This website uses cookies to improve your web experience.
Open chat
1
Need Help?
TR Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? :)
US How can we help you?