Skip links

Penis Estetiği

Tedavilerimiz

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK REZERVASYONU YAPIN

Penis büyütme, penis boyutundan memnun olmayan kişilerin tercih ettiği cerrahi operasyondur. Penis estetiği ameliyatı yani penoplasti, penis uzunluğundan memnun olmayan erkekler için iyi bir seçenektir. Penisin, penis büyüklüğü ve genişliği açısından ortalama standartların altında olması, kişinin psikolojisini ve cinsel yaşamını olumsuz yönde etkileyebilmektedir.

Ayrıca penisinizin boyutunun ve şeklinin vücudunuzun geri kalan bölgelerine göre daha küçük olduğunu düşünebilirsiniz.

Ancak kişi ortalama bir uzunluğa sahip olsa bile penis büyütme ameliyatına girebilir. Kişisel tercihler bu anlamda çok önemlidir.

Penis Estetiği Nedir?

Penoplasti olarak da bilinen penis büyütme, penisin boyutunu, uzunluğunu ve kalınlığını değiştirmek için yapılır. Penis büyütme çeşitli nedenlerden dolayı tercih edilebilir.
Bu işlem plastik cerrah tarafından yapılır ve 45 ile 60 dakika arasında sürer. Penis büyütme ameliyatında herhangi bir ameliyatın riskleri de dikkate alınmalıdır. Operasyon sonrasında hasta bir gece hastanede kalır. Tıbbi işlem genel anestezi veya sedasyon altında gerçekleştirilir.

Penis ameliyatı penisi uzatmak, kalınlığını arttırmak veya eğriliğini düzeltmek için yapılır. Penoplastinin plastik cerrahi yöntemlerinden biri olduğunu hatırlamakta fayda var. Amacı, diğer şeylerin yanı sıra, mikro penis problemini düzeltmek, küçük penisin neden olabileceği kompleksleri ortadan kaldırmak ve daha mutlu bir cinsel performans sağlamaktır. Örneğin sertleşme sorunu gibi fiziksel bir sorunla doğrudan bağlantılı değildir. Tanı ve tedavi amacıyla penis çevresi incelenir.

PENİS ESTETİĞİ NASIL YAPILIR?

Penis estetiği genellikle genel anestezi altında yapılır. Bu işlemde kullanılan farklı teknikler vardır. Bu teknikler hastanın semptom ve şikayetine göre değerlendirilir. Bazı hastalar penisini uzatmak ister, bazıları ise kalınlaştırmayı tercih eder.
Yenilikçi cerrahi teknikler ve deneyimli plastik cerrahlar, sonucun başarısını ve kalıcılığını olumlu yönde etkilemektedir. Gerçekçi olmak son derece önemlidir.
Konsültasyon sonrasında hastaya sorun hakkında bilgi verilir.
Cerrahi süreç şu şekildedir:
Konsültasyon,
Fizik muayene,
Anestezi uzmanı ile anestezi hassasiyetinin kontrol edilmesi,
Ameliyat tarihinin belirlenmesi.
Ameliyattan önce doktor sizden bazı kurallara uymanızı isteyecektir. Örneğin ameliyattan bir iki ay önce sizden sigarayı bırakmanızı ve alkol almamanızı isteyebilir.
Penoplasti çeşitli prosedürleri içerir: Penis uzatma ameliyatı, penis büyütme ameliyatı, belli bir liposuction türü ile penis büyütme ameliyatı,
kas yağlarının alınması işlemi…
Penis estetiğinde kullanılan teknikler şunlardır:

PENİS

Penis uzatma tekniğinde penisin uzatılması amaçlanır. penis uzunluğu yaklaşık 2 ila 3 cm kadardır. İşlem sırasında penisi leğen kemiğine bağlayan tendonlar serbest bırakılır ve bu şekilde uzatma işlemi gerçekleştirilir. Penis büyütme, ereksiyon halindeki penis boyutunda herhangi bir değişikliğe neden olmaz.
Penis uzatma ameliyatında küçük kesi yöntemi kullanılır. Yapılacak ameliyatın türüne göre işlemler farklılık gösterebilir. Doktorunuz ameliyat öncesi yapmanız gerekenler ve ameliyat sonrası hangi yan etkilerin ortaya çıkabileceği konusunda sizi detaylı olarak bilgilendirecektir.

Liposuction

Liposuction yöntemi, hastanın kasık bölgesindeki yağın alınarak penisin açığa çıkarılmasını içerir. Liposuction işleminin yapılabilmesi için hastanın vücudunda yeterli miktarda yağ bulunması gerekmektedir. İşlem sonrasında hastanın tekrar kilo alması ve kasık bölgesindeki yağ miktarının artması durumunda penis eski görünümüne dönecek ve daha küçük görünecektir. Bu nedenle liposuction işlemi sonrasında hastanın kilo durumuna daha fazla dikkat etmesi gerekmektedir.

PENİS BÜYÜTME AMELİYATI

Penisin kalınlaştırılmasının amaçlandığı bu ameliyatta hastanın vücudunun diğer bölgelerinden liposuction yöntemiyle yağlar alınır. Vücuttan alınan yağ penise enjekte edilerek daha kalın bir penis elde edilmeye çalışılır. Penis büyütme ameliyatı sonrasında penis derisi altına enjekte edilen yağ dokusu zamanla eriyebilir ve eriyen yağ dokusuna bağlı olarak penis kalın görünümünü kaybedebilir.

PENİL EĞRİLİK CERRAHİSİ

Penis eğriliğini düzeltmeyi amaçlayan bu işlemde sünnet kesisinden girilerek penis eğriliğinin karşı tarafında kıvrımlar oluşturulur. Estetik cerrahlar yapay ereksiyonla işlemin başarılı olup olmadığını kontrol ederler.
Penoplasti ameliyatı da diğer ameliyatlar gibi uzman doktor ve yetkin sağlık personeli tarafından yapılmalıdır. Penis estetiği ameliyatlarının en iyi yapıldığı ülkelerden biri de Türkiye’dir. Siz de Türkiye’de rahat ve güvenli bir penis büyütme operasyonu geçirmek istiyorsanız SEPOCTO ile iletişime geçebilirsiniz.

This website uses cookies to improve your web experience.
Open chat
1
Need Help?
TR Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? :)
US How can we help you?