Skip links

Genital Bölge Estetiği

Tedavilerimiz

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK REZERVASYONU YAPIN

Genital estetik, kadınların hem ruhsal hem de fiziksel olarak kendilerini iyi hissetmelerini sağlayan plastik cerrahi operasyonlarından biridir.

Bu işlem ile özgüveninizi arttırabilir, basit ve etkileyici sonuçlara ulaşabilirsiniz. Genital estetik ameliyatları ileri tekniklerle yapılmakta ve tatmin edici sonuçlar elde etmenizi sağlamaktadır.

Genital Estetik Ameliyat Nedir?

Bu işlemle genital bölgedeki sorunların çözülmesi amaçlanmaktadır. Büyük dudaklar, küçük dudaklar, kızlık zarı ve doğum veya başka sebeplerle genital bölgede oluşan şekil bozuklukları için yapılır. Estetik açıdan kendini güzel hissetmeyen her kadın bu ameliyatı tercih edebilir. Aynı zamanda güvensizlik ve cinsel isteksizlik gibi sorunlara da çözüm sağlar.
Vajina estetiğinin faydaları arasında cinsel fonksiyonun iyileştirilmesi de yer alır. Fiziksel ve psikolojik sorunlara çözüm olması genital estetik ameliyatının tercih edilmesini arttırmaktadır.

GENİTAL ESTETİK CERRAHİ HANGİ İŞLEMLER DAHİLDİR?

Cerrahi seçenekler sorunun nedenine bağlıdır. Vajinal kapakla ilgili sorunlar, iç dudakların veya iç dudakların estetik olmayan görünümünün olumsuz etkileri, idrar kaçırma bunlardan sadece birkaçıdır. Plastik cerrah vajinal gençleştirme ile vajinal kanalı sıkılaştırabilir, estetik bozuklukları düzeltebilir. Doktorun vajinal estetik işlemlerden hangisini tercih edeceği konsültasyon ve muayene sonrasında netlik kazanacaktır.

LABİOPLASTİ

Labioplasti, iç ve dış dudakların ameliyatı olarak bilinir ve hastanın yaşına bağlı olarak gelişir. Estetik görünümünün yanı sıra cinsel ilişki sırasında zorluk yaşamanıza neden olabilir ve ağrılı bir cinsel ilişki sürecine yol açabilir. Uzamış veya sarkmış dudakları basit bir işlemle kısaltıp yeniden şekillendirmek mümkündür. İç ve dış dudak estetiği ile boş dudaklar daha canlı ve dolgun hale getirilir.
Ameliyat sonrasında hastanın 4 ila 5 hafta kadar cinsel ilişkiden uzak durması gerekse de günlük hayatına sorunsuz bir şekilde dönebilir.

KLİTORAL HUDOPLASTİ

Klitoral çatlakların düzeltilmesi olarak bilinen bu işlemin amacı cinsel uyarılmayı engelleyen sorunlara çözüm bulmaktır. Cinsel haz ve orgazma ulaşmada önemli rol oynayan klitoris, kadınlar için önemli bir organdır. Klitorisin üst kısmındaki fazla deri cinsel uyarılma üzerinde olumsuz etki yaratabilir. Bu prosedür genellikle labioplastinin bir parçası olarak gerçekleştirilir.

VAJİNOPLASTİ

Cerrahi vajina daraltma birçok durumda tercih edilmekte ve vajinası normal vajina boyutundan büyük olan kadınlara uygulanmaktadır. Normal doğum, doğum sırasında yırtılma, iri bebek doğması, yaşla birlikte elastikiyet ve gevşeme gibi nedenlerden dolayı vajina büyümesi meydana gelebilir. Yaklaşık bir saat süren bu işlem lokal anestezi ve genel anestezi altında yapılabilmektedir. Vajinoplasti ameliyatının yanı sıra vajinal estetik cerrahi, labioplasti, klitoral estetik cerrahi gibi diğer genital estetik ameliyatları da yapılabilmektedir.

GENİTAL BEYAZLATMA

Genital beyazlatma, genital bölgenin koyu görünümünden rahatsız olan hastaların tercih ettiği işlemlerden biridir ve gelişmiş lazer uygulamasıyla gerçekleştirilir. Son teknolojiyi içeren anal beyazlatma, genital ve anal bölgede cilt renginin açılması ve estetik sonuçların elde edilmesi amacıyla tercih edilmektedir.

GENİTAL ESTETİK İŞLEMLERİ SEKS HAYATINIZI ETKİLİ Mİ?

Genital estetik operasyonlarının tercih edilme nedeni genellikle estetik kaygılar ve cinsel tatminsizliktir. Genital estetik daha sağlıklı bir cinsel yaşam isteyenlerin tercih ettiği ameliyatlardan biridir. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz!
SEPOCTO, estetik cerrahi gibi birçok alanda profesyonel plastik cerrahlarla profesyonel hizmet vererek, hastaların başarılı ve konforlu bir ameliyat geçirmesini sağlıyor.

 
This website uses cookies to improve your web experience.
Open chat
1
Need Help?
TR Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? :)
US How can we help you?