Skip links

Kaş Ekimi

Tedavilerimiz

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK REZERVASYONU YAPIN

Kaş ekimi, donör bölge olarak adlandırılan başın arka kısmından alınan saçların kaş bölgesine nakledilmesiyle gerçekleştirilen cerrahi bir işlemdir.
Bu işlemin amacı greftlerden yeni kılların çıkmasını sağlamak ve daha hacimli kaşlar oluşturmaktır. Yani kaşları seyrek olan kişilerin de kalın kaşları olabilir. Ekilen saçlar hastanın saçlı derisinden alındığı için doğaldır. İstediğiniz kaşlara sahip olmanızı sağlayan bu yöntem ayakta tedavi ile rahatlıkla uygulanabilmektedir.

Türkiye’de kaş ekimi, kaş bölgesinde saç dökülmesi yaşayan kişilere daha iyi bir görünüm vaad eden kalıcı çözümlerden biridir. Operasyonu gerçekleştiren doktor saç köklerini transfer eder. 

Saçlar dikkatli bir şekilde doğru pozisyonda, açıda ve yönde ekilir.Bunun için saç tipi, cilt durumu ve saç sağlığı oldukça önemlidir. 

Kaş ekimi yaklaşık 2 ila 3 saat sürmektedir. Operasyondan sonra ekim ekibi sizinle ilgilenecektir.

Türkiye'de Kaş Ekimi

Yüzü ön plana çıkaran en önemli özelliklerden biri olan kaş, yarattığı mimiklerle sözsüz iletişim kurmamızı da sağlar. Yaşlanma, yara izi, kazalar, aşırı kıl alma gibi nedenlerle hastalar kaşlarını kaybedebilir veya doğuştan ince kaşlarla doğabilirler. Bu gibi durumların insanlar üzerinde büyük etkisi olabilir.
Türkiye’de FUE tekniğinde kaş ekimi Şekilli ve gür kaşlara sahip olmak isteyen kişiler, özellikle de kadınlar, kaş tasarımına önem vermektedir. Çoğu kişi dövmeyi kaş çizerek yaptırır. Bu yöntem kalıcı değildir ve doğal bir görünüm sunmaz. Dövmeli kaşlar parlak görünür ve çok çabuk solar. Gerçek ve doğal bir görünüme sahip olmak istiyorsanız kaş ekimini tercih etmelisiniz.
Kaş ekimi için tercih edebileceğiniz ülkelerden biri olan Türkiye, deneyimli kadrosuyla beklentilerinizi karşılayan ülkeler arasındadır.

KAŞ EKİMİ NASIL YAPILIR?

FUE tekniği ile kaş ekimini tercih edebilirsiniz. Operasyon ense bölgesinden alınan saç köklerinin kaş bölgesine nakledilmesiyle gerçekleştirilir.

 Sağlıklı saçlar başın arkasından toplanmadan önce oksipital kafa derisinin küçük bir alanı tıraş edilir. Saç köklerinin alınmasında özel FUE mikro motorlar tercih edilmektedir.
Kaş ekimi lokal anestezi altında yapılır. İşlem yaklaşık 3 saat sürmektedir.

 Operasyon sonrasında kaş köklerinde kabuklanmalar meydana gelebilir, zamanla iyileşeceği için paniğe gerek yoktur.
Kaş bölgesine ekilen saçlar ilk aşamada hızla uzar. Bu nedenle kaşlarda gerekli düzeltmelerin yapılması gerekmektedir. 

Zamanla büyüme hızı yavaşlayacak ve normal rutinine dönecektir.
İşlem sonrasında saçlarınızı (kaş kıllarınızı) koruma altına almalı ve saçlarınızı önerildiği şekilde yıkamalısınız.

 Kaş ekimi süreci şu şekildedir;
Ekilen saçlar ilk 5 haftada dökülür,
Saçlar 3 ayda tekrar çıkar,
İşlem 2 ila 3 saat sürer,
İyileşme süresi yaklaşık bir hafta sürer.
Kaş tasarımından sonra üç gün içerisinde işinize dönebilirsiniz.
İşlemden 6 ay sonra kaşlar kalınlaşır, dolgunlaşır ve şekillenir.
SEPOCTO kaş ekimi uygulaması ile daha çekici ve etkileyici bir yüze sahip olabilirsiniz.

Konsültasyondan tedavi ve bakım sonrası tüm sorularınız hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

This website uses cookies to improve your web experience.
Open chat
1
Need Help?
TR Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? :)
US How can we help you?